611126 Ниткодевач для швейних машин з магнітом Prym

611126 Ниткодевач для швейних машин з магнітом Prym
275,00 грн
Производитель

Prym 611126 Ниткодевач для швейних машин з магнітом

Артикул: 611126

Є безліч невеликих речей, які можуть суттєво полегшити шиття. До них також відноситься і цей практичний помічник для вдягання нитки в швейну машину, що виконує три функції: тримача голки, помічника для вдягання нитки та практичного магніту.

Вдягання нитки в голку для швейної машини зазвичай дається важко, але цей помічник завдяки продуманому механізму успішно вирішує цю проблему. Прості кроки дозволяють швидко досягти результату, тому що тонкий металевий язичок завдяки пружині легко проштовхує нитку через філігранне вушко. А потім нитку за допомогою гачка, що знаходиться попереду збоку від неї, повністю витягується через вушко – і одразу можна починати шити.

Крім того, тримач голки ниткодівача також дозволяє вставити голку в швейну машину. Просто встромити голку в тримач вістрям вниз і головкою вгору і зручно вставити її в швейну машину в передбаченому місці. При цьому вбудований магніт дозволяє, наприклад, взяти голку зі столу. Крім того, напрочуд практичний помічник для вдягання нитки в швейну машину викликає захоплення своїм сливовим кольором і міцною конструкцією з високоякісного пластику.

Матеріал – пластик 95%, метал 5%
В упаковці 1 штука

Добавить отзыв


Нажимая кнопку "Отправить", я подтверждаю свою дееспособность, даю согласие на обработку моих персональных данных в соответствии с Условиями.
jQuery(function () { jQuery.material.init(); });