Замовлення також залишайте на Viber   099 311 16 98

(Пн - Пт: з 10-00 до 17-00)

0
Нет товаров
 x 
Корзина пуста

Mirabilia

Показано 1 - 24 из 26

Витончені дизайни Mirabilia, автором яких є Нора Корбет, захоплюють любителів вишивки в усьому світі.

Це елегантні, витончені портрети ангелів, казкових дів, фей та королів. Всі дизайни опрацьовані до найдрібніших деталей, невловимі переходи кольорів і гра тіней перетворюють роботу над кожною картиною на справжнє задоволення.

Mirabilia – це саме дизайнерський бренд, тому випускаються лише схеми в елегантному впакуванні з фотографією готової вишивки. Наборів для вишивання казково красивих сюжетів від Нори Корбет не існує. Хоча деякі магазини готові запропонувати комплекти всього необхідного для відшивання тієї чи іншої схеми, які сформували самостійно згідно ключа.

Характерною рисою дизайнів від Mirabilia є часте використання спеціальних металізованих ниток від KREINIK, а також великої кількості бісеру та кристалів різних форм та розмірів від MILL HILL. Також варто відзначити, що вишивати дизайни від Mirabilia потрібно на основі рівномірного переплетення. На кожній схемі вказана тканина, що рекомендується. Дуже часто потрібні рідкі відтінки канви від PERMIN або ZWEIGART, а іноді тканини забарвлюються вручну.


jQuery(function () { jQuery.material.init(); });