Замовлення також залишайте на Viber   099 311 16 98

(Пн - Пт: з 10-00 до 17-00)

0
Нет товаров
 x 
Корзина пуста

Рівномірного переплетіння тканини (Evenweave)

Показано 1 - 36 из 262

На відміну від Аїди, канва рівномірного переплетення

не має чітко виражених "квадратиків", через що вишивати на ній важче (доводиться в процесі роботи відраховувати нитки), але результат виходить краще, тому що "порожня" (без вишивки) частина роботи є рівномірним полотном, без видимих ​​квадратів та дірочок.
На канві рівномірного переплетення хрестиком зазвичай вишивають через 2 нитки (для одного хрестика відраховують 2 нитки по горизонталі та 2 по вертикалі), у цьому випадку кількість хрестиків буде вдвічі меншою, ніж кількість ниток.

Аriosa - тканина рівномірного плетіння з нерівномірною структурою, однаково хороша для вишивки хрестом і гладдю, використовується в основному для вишивки скатертин і серветок. У складі 34% віскози, 62% бавовни та 4% металевих волокон.

Канва Murano також має рівномірне плетіння та змішаний склад (48% віскоза, 52% бавовна). Використовується для вишивки хрестом, лічильною гладдю, довгими стібками, підходить для вишивання сорочок.

У складі канви Bellana 52% бавовни та 48% штучного шовку. 20 ниток на дюйм, нитки перетинаються і переплетені не жорстко. Особливе плетіння надає канві м'якість і дозволяє голці легко, без найменших зусиль проходити крізь тканину, потрапляючи у проміжки між нитками. Цю канву використовують зазвичай для вишивки серветок та скатертин. Завдяки своїй якості та чудовим властивостям вона може послужити для вишивки картин гобеленовим стібком і для шиття одягу.

Канва Lugana має такий самий склад і 25 ниток на дюйм тканини. Lugana чудово підходить для різних декоративних робіт, вишивки подушок та скатертин. Особливо гарна при вишиванні хрестиком. Один із найпопулярніших продуктів компанії Zweigart.

Канва Sulta Hardanger 22 на 100% складається з бавовни. Тут йде переплетення 2×2, причому нитки не переплітаються між собою, і не створюють яскраво виражених квадратів. Для вишивки хрестом ця основа не годиться, на ній рекомендується вишивати лічильною гладдю, технікою blackwork, petit-point тощо.

Linda 27 - відмінний вибір для вишивання скатертин і серветок, має 107 ниток на 10 см. поверхні, 100% бавовна

Ціна тканини на метраж вказана за 10 см

jQuery(function () { jQuery.material.init(); });